На Буковині перекрили канал із постачання дорогих «іномарок»

r43HkzEdDxfJvev0hCBG.r695x430
Фото: Кордон

На Буковині прикордонники ліквідували спробу налагодження транскордонного каналу з постачання коштовних «іномарок» через українсько-румунський кордон. 

Про це повідомила прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Зокрема, від румунських колег надійшла інформація про рух невідомих автомобілів в сторону державного кордону з Україною. Прикордонним оперативникам вдалося встановити, що правопорушники могли встановити номери української реєстрації, про що було проінформовано представників Національної поліції.


В ході реалізації оперативної інформації, отриманої від прикордонників, сьогодні близько обіду, представниками патрульної поліції виявлено та затримано автомобіль 
на одній із вулиць Чернівців.

Під час перевірки та огляду підозрюваного автомобіля, експертом Національної поліції встановлено стороннє втручання у VIN код транспортного засобу.
На даний час атомобіль «Toyota Rav4 Hybrid» 2017 року випуску вилучено як речовий доказ, тривають заходи щодо встановлення місця знаходження другого автомобіля.


Варто зазначити, що за даним фактом матеріали внесені до ЄРДР за ознаками ст. 290, 358 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу; підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: