На викрадачку двомісячної дівчинки одягли браслет і посадили під цілодобовий домашній арешт

1508768384-4605

Оболонський райсуд Києва обрав для дівчини, яка 20 жовтня викрала немовля у Києві, Даяни Шаль, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслета.

Відповідне рішення у понеділок оголосила суддя Олена Жежера, повідомляє Укрінформ.

«Суд ухвалив клопотання задовольнити», - сказала Жежера.

Раніше захисник дівчини Михайло Рейзін просив суд обрати для неї запобіжний захід у вигляді домашнього арешту лише у нічний час. Після засідання на запитання журналістів, чи подаватиметься апеляція на вказане рішення, адвокат сказав, що він спочатку обговорить це питання зі своєю підзахисною.

Прокурор ГПУ Володимир Вербановський у коментарі журналістам раніше заявляв, що сторона обвинувачення звернулася із клопотанням про цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю. Після засідання він сказав журналістам, що із завтрашнього дня у цій справі призначать медичну і психологічну експертизу.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали немовля. Чоловік прийшов разом з двомісячною дівчинкою у дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив візочок з дитиною під сходами на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. А коли за кілька хвилин повернувся, знайшов порожнім візок без переносного кошика. Двох викрадачів затримано поблизу Вишгорода під Києвом. Дитину передали батькам, її стан медики оцінили як стабільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: