«Дуже дороге телешоу для пана Президента», — Садовий розкритикував Раду регіонального розвитку

22713506_1603122289727320_3562171983332806846_o
фото: Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий розкритикував засідання Ради регіонального розвитку в Києві.

«Мав останню надію, що Рада регіонального розвитку буде майданчиком для дискусії та обговорення реальних проблем. Натомість потрапив на телевізійний майданчик, де раніше проходило Євробачення, а тепер знімається дуже дороге телешоу для пана Президента», - написав Андрій Садовий на своїй сторінці у Fаcebook.

«Все в стилі путінської теледемократії. Більше тисячі керівників всіх рівнів виступають в ролі масовки! Бракує лише Савіка для довершення картини - була б краща модерація і вищий рейтинг. І це все за державні гроші (( Шкода вкраденого часу для реальної праці», - додав Садовий.

Додамо, Рада регіонального розвитку є консультативно-дорадчим органом при Президентові України.

До основних завдань Ради належить сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів, зокрема місцевих органів виконавчої влади, з органами місцевого самоврядування щодо удосконалення державного будівництва, напрацювання новітніх підходів у сфері регіонального розвитку. Також на цей орган покладено функцію вироблення узгодженої позиції щодо соціально-економічного та гуманітарного розвитку регіонів, механізмів подолання диспропорцій розвитку територій, ефективного використання економічного потенціалу регіонів, підвищення їх інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: