Львівському військовослужбовцю оголосили про підозру в отримання хабара

zatrimali_0_19

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками Військової прокуратури Львівського гарнізону, підозрюваний вимагав від підлеглого десять тисяч гривень.

«Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди командиром розвідувального взводу батальйону однієї із військових частин Львівщини правоохоронці задокументували», - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, підозрюваний сам вимагав  ці гроші: «Десять тисяч гривень чоловік вимагав за нестворення перешкод для подальшого проходження військової служби підлеглому, якого звинувачував у  самовільному залишенні військової частини».

«20 жовтня, під час отримання  частини неправомірної вигоди, командира було викрито та затримано у порядку ст.208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) та судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, як альтернатива застава у розмірі 48 тисяч гривень. Проводиться досудове розслідування», - додали у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: