Пара з Чернігова зробила тату своєму коту і завела тварині сторінку у соцмережі

gr_22.10.17_sfinks_01

Пара з Чернігова зробила татуювання на грудях свого кота Яші породи сфінкс.

Про це повідомляє УП.

Світлини процесу створення тату на тілі тварини виклала в Instagram майстер Олександра Плахтій. Після хвилі обурення користувачів соцмереж, фото були видалені.

Яша мешкає із власницею Оленою у Чернігові. Пара не вважає, що знущалася над улюбленцем. Навпаки, вони переконані, що кастрування є наругою над котом, тож своєму цієї процедури не проводили.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515544165490185&set=a.161549364223002.1073741829.100011038171433&type=3&theater

За словами власника кота Анатолія Логінова, тварина перебувала під анестезією, за процедурою спостерігала запрошена лікарка.

У пості-відповіді обуреним користувачам Facebook чоловік написав, що кіт кайфував під наркозом, це зрозуміло із його еректильного стану.

Аби довести, що тварині в Олени живеться добре, власниця виклала фото, де кіт принюхується до устриць зі словами «у нього все прекрасно».

Фото gorod.cn.ua

Анатолій, підтримуючи свою дівчину, додав, що вони перевіряли, чи не зашкодить зображення тварині — в інтернеті.

«Переконавшись, що у світі тисячі сфінксів прекрасно живуть з татуюваннями, ми звернулися в клініку з питанням, чи буде це шкідливо для нашого котика. Отримали відповідь — що ми можемо спокійно це робити», — написав Анатолій.

https://www.facebook.com/anatoly007/posts/1713857235293826

Пара також завела профіль в Instagram для Яші.

У свою чергу, захисники тварин запевняють, що шкіра у котів породи сфінкс дуже тендітна й татуювання може викликати гнійне ураження підшкірної клітковини.

Крім того, вони наполягають на жорстокому поводженні із твариною, оскільки татуювання для домашніх улюбленців — абсолютно неприродні.

Вони пропонують притягнути господарів і майстриню із тату-салону до кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з твариною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: