Львівська облрада пропонує перенести День Збройних сил на 14 жовтня

IMG_6768

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Верховної Ради України щодо перенесення дати щорічного святкування дня Збройних cил України з 6 грудня на 14 жовтня – свято Покрови та День українського козацтва, передає кореспондент Дивись.info.  

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Верховної Ради України щодо перенесення дати щорічного святкування дня Збройних cил України з 6 грудня на 14 жовтня – свято Покрови та День українського козацтва, передає Дивись.info.  

«Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення, є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності нашої держави. Сьогодні воїни ЗСУ в умовах російсько-української війни продовжують славні бойові традиції своїх нащадків» - йдеться у зверненні. З метою встановлення історичної справедливості, а також беручи до уваги заслуги козацтва і Української повстанської армії у створенні української державності, депутати ЛОР просять перенести дати щорічного святкування Дня Збройних сил України з 6 грудня на 14 жовтня - свято Покрови та День українського козацтва» - йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: