На екс-чиновницю Львівської ОДА склали протокол за нетверезе водіння

Polina-LI

Сьогодні, 25 жовтня, патрульні поліцейські вилучили водійське посвідчення екс-директорки департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліни Лі, яку 14 жовтня затримали нетверезою за кермом.

Автомобіль екс-чиновниці патрульні зупинили на посту «Зимна Вода», повідомляє Zaxid.net.

«Оскільки Поліна Лі не з’явилась до патрульної поліції 18 жовтня, коли її викликали для складення протоколу за кермування у стані сп’яніння, дані її авто були передані до системи відеофіксації «Рубіж». Система зафіксувала авто Поліни Лі на посту «Зимна Вода» у напрямку Шегині. На порушницю склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані сп'яніння)», – пояснила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

За словами Катерини Рибій, у Поліни Лі вилучили водійське посвідчення і до рішення суду екс-чиновниця ЛОДА буде користуватись тимчасовим посвідченням. Протокол за керування керування автомобілем у нетверезому стані на Поліну Лі склали лише тепер, оскільки патрульні чекали висновків медичної експертизи щодо інциденту 14 жовтня.

 

 

Нагадаємо, уночі 14 жовтня львівська патрульна поліція затримала автомобіль BMW X1, за кермом якого була директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі.

Перевірка на місці показала вміст алкоголю 1,25 проміле (при допустимій нормі 0,2). Порушник не визнав результати перевірки і був доправлений до лікарні, щоб пройти медичне обстеження.

Пізніше, Поліна Лі зробила заяву, що насправді медична експертиза не виявила у неї ознак сп’яніння та переконана, що алкотестер був «навмисно пошкоджений, щоби показати «потрібний результат».

18 жовтня керівник департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі написала заяву на звільнення.

Керівник «Альянс медіа Україна» – Ростислав Макух, після оприлюднення скандального відео, заявив, що отримував погрози фізичної розправи.

Нагадаємо, що Поліна В’ячеславівна Лі працювала на посаді директора департаменту з серпня минулого року. Вона виборола цю посаду на відкритому конкурсі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: