Ставив на «Шахтар» і «Ліверпуль»: Ляшко прокоментував виграш півмільйона гривень

cb-_OKC4927

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко виграв півмільйона гривень не в лотереї, а завдяки ставкам на футбольні матчі.

Про це повідомляє «Обозреватель».

«Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на "Шахтар", за який вболіваю, ставив на "Ліверпуль". Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною - Ред.) Я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів», - повідомив Ляшко.

За словами політика, виграші були анонімними, і він не був зобов'язаний їх декларувати, однак як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід.

«Кожен політик і можновладець зобов'язаний бути чесним. Я живу чесно: поставив ставку, виграв, задекларував, сплатив податки, а не повів у "тінь". Ніхто не живе на одну зарплату. Чому ми боремося за підвищення зарплат? Щоб люди змогли на них нормально жити. А зараз 90% українців отримують зарплати в конвертах і не платять податки», - підсумував Ляшко.

Як раніше повідомляв ІА Дивись.info, лідер «Радикальної партії», нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: