Львівські студенти збиратимуть гроші для відновлення затопленого музею Крушельницької

IMG_5396

Після того як сусіди залили водою музей імені Соломії Крушельницької у Львові, приміщення потребує ремонту, а експонати реставрації. Львівські студенти вирішили долучитися до відновлення музею. 

Cтуденти-вокалісти Львівської музичної академії імені М. Лисенка вирішили в цьому допомогти, тому оголосили про збір грошей для порятунку меморіального музею Соломії Крушельницької у Львові, пише Zaxid.net.

Працівники музею вже оцінили збитки експонатів у 100 тисяч гривень. Міська рада замовила такий же ж кошторис збитків приміщення в «Укрзахідпроектреставрації».

А тим часом музею запропонував допомогти студент вокального факультету Львівської музичної академії Віктор Янковський. Він зібрав однодумців і вирішили давати благодійні концерти, а гроші від продажу квитків віддавати на порятунок музею.

Окрім того, таку акцію підтримали Студентська рада академії і викладачі.

Читайте також: Знищена розписна стеля й мокрі експонати: як виглядає затоплений музей Соломії Крушельницької (фоторепортаж)

Нагадаємо, в ніч на 5 жовтня власники квартири поверхом вище не перекрили трубу, і її прорвало. Через залиття приміщення музею були знищені дві експозиційні зали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: