Цього року на Львівщині можуть з’явитися два заводи «Бадер»

IMG_6621

Один відкриють наприкінці жовтня, інший, імовірно, до кінця року.

Про це в інтерв’ю Дивись.info розповів керівник управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації Роман Матис.

Наприкінці жовтня у селі Кожичі Яворівського району відкриють завод «Бадер-Аунде». Відкриття вже анонсоване під час XVII Міжнародного економічного форуму, який стартує завтра. За словами Романа Матиса, він дасть орієнтовно тисячу робочих місць. У нове підприємство вже залучено понад 10 млн євро інвестицій.

«Крім того, що відкриється цього тижня, за пару місяців буде ще одне підприємство у «Бадер». Деталі поки що розголошувати не буду, але плануємо офіційне відкриття невдовзі це точно», — зазначив Роман Матис.

За словами керівника управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації, відкриють нове підприємство на тій же території, що і попереднє — у Яворівському районі.

Також Роман Матис зазначив, що наразі на Львівщині є місце для двох великих підприємств, кількістю робочих місць від тисячі до трьох.

Читайте також: Львівщина анонсує промислову революцію для України на Економічному форумі

«Більше великих підприємств ми би раді поставити, але вони самі не бажатимуть того, оскільки будуть боятися конкуренції», — додав керівник управління.

Як відкривали завод «Бадер» минулого року, можна переглянути тут.

Повну версію інтерв’ю з Романом Матисом читайте на Дивись.info вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: