Від Садового вимагають провести незалежний аудит теплопостачальних підприємств Львова

IMG_8684

Депутат Львівської міської ради від фракції «Українська Галицька партія» Тарас Чолій у своєму запиті вимагає провести наступного року незалежний аудит ЛКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничтеплоенерго», передає кореспондент ІА Дивись.info. 

Депутат Львівської міської ради від фракції «Українська Галицька партія» Тарас Чолій у своєму запиті вимагає наступного року провести незалежний аудит ЛКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничтеплоенерго», передає кореспондент ІА Дивись.info. 

«Не зважаючи на достатньо високий тариф на тепло для споживачів, він не покриває витрат цих комунальних підприємств. Так, збиток від операційної діяльності ЛКП «Львівтеплоенерго» в 2016 році становив 189,9 млн гривень, а ЛКП «Залізничтеплоенерго» - 19,6 млн гривень. Згідно з аудитом, проведеним наприкінці 2016 року, у ЛКП «Львівтеплоенерго» встановлено фінансових порушень на загальну суму 9,3 млн. А проведеною в червні 2017 року позаплановою ревізією, згідно фінансових порушень, що призвели до втрат на загальну суму 3,3 млн гривень», - йдеться у запиті депутата.

Загальна сума коштів, виділених теплопостачальним підприємством у 2015-2017 роках, становила 246,9 млн гривень.

«Подальше зволікання з формуванням стратегії розвитку та модернізації галузі може призвести до краху інфраструктури теплопостачання», - заявив Чолій. Він вимагає передбачити у бюджеті 2016 року кошти на проведення незалежного аудиту теплопостачальних підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: