У Луганську окупанти засудили фаната «Зорі» до 17 років в'язниці, — журналіст 

319809

Так званий суд окупованого Луганська засудив 21-річного фаната футбольного клубу «Зоря» Владислава Овчаренко до 17 років в'язниці суворого режиму за шпигунство на користь України.

Про це повідомив в Facebook журналіст Роман Бочкала зі слів рідних ув'язненого.

«Він – справжній герой. Навіть під тортурами не змінив своєї позиції. Для Влада Луганськ – це Україна. А чи не забула про нього рідна країна? Близькі стурбовані, що переговори про звільнення Овчаренка зовсім затихли», – написав Бочкала.

У листопаді 2016 року представники так званого міністерства держбезпеки терористичної організації «ЛНР» заявили про затримання в Луганську «лідерів підпільної неонацистського угруповання». Бойовики звинуватили Овчаренко і Артема Ахмерова в «шпигунстві». Затримані нібито були завербовані співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України з позивним Великий і Злий.

Представники ультрас «Зорі» стверджували, що затриманих четверо і що до них застосовували силу.

24 листопада 2016 року фанати «Зорі» В'ячеслав Український і Дмитро Крамаренко визнали свою провину в шпигунстві і «наругу над прапором ЛНР», заявивши, що відмовляються від обміну і виїзду на підконтрольну Україні територію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: