Чоловіків закликають сходити зі своїми жінками до мамолога

massage-molitva

На Львівщині стартував соціально-інформаційний проект «Чоловіки проти раку грудей», у рамках якого кожного чоловіка закликають відвести своїх найближчих жінок до мамолога.

Про це під час прес-конференції, 30 жовтня, повідомила головна редакторка Українського онкологічного порталу Лілія Гудзь.

У Львівській області стартував соціально-інформаційний проект «Чоловіки проти раку грудей», який пропонує перенести тему раку молочної залози у сімейну площину і долучити до боротьби з раком грудей чоловіків.

«Проекту вже п’ять років і його мета — привернути увагу громадськості до проблеми молочної залози через чоловіків, — каже Лілія Гудзь. — Успішні і здорові чоловіки закликають інших чоловіків подбати про своїх близьких жінок і сходити з ними до мамолога».

Минулого разу у Львові у рамках проекту Національна поліція дарувала жінкам троянди. Цього року проект підтримали учасники «Танців з зірками». Обличчям проекту став Влад Яма, який у рекламному ролику закликає берегти найближчих жінок і сходити з ними до мамолога.

Нагадаємо, рак грудей — найпоширеніша жіноча онкопатологія. Щорічно реєструється до 14 тисяч нових випадків хвороби. Де пройти обстеження у Львові, читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: