ЦРУ: Гітлер пережив війну і втік до Колумбії

2074370

Офіційна версія про самогубство колишнього лідера нацистів може виявитися хибною.

Якщо вірити нещодавно розсекреченим документам з архівів Центрального розвідувального управління США, загальновідома версія смерті лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера може виявитися хибною, передає ТСН.

Серед розсекречених документів опинився рапорт інформатора американської розвідки від 10 жовтня 1955 року, в якому він повідомляє про те, що Гітлер після Другої світової війни втік до Латинської Америки.

У доповіді йдеться, що колишній боєць СС Філіп Сітроен зустрічався з Гітлером у Колумбії приблизно раз на місяць, коли Сітроен виїжджав у відрядження до цієї країни із Венесуели.

В якості доказу цих зустрічей інформатор отримав фото, яке було зроблено у колумбійському місті Тунга 1954 року. На цьому фото Сітроен сидить разом із чоловіком, схожим на Гітлера.

Зазначається, що колишній лідер нацистів переховувався у Латинській Америці під прізвищем Шріттельмайєр. Також інформатор повідомив, що у січні 1955 року Гітлер залишив Колумбію і поїхав до Аргентини.

За офіційною версією, Афольф Гітлер разом з дружиною Євою Браун покінчили життя самогубством 30 квітня 1945 року у Берліні. Їхні тіла спалили  в саду рейхсканцелярії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: