Чому варто перебратись жити за місто. Поради від Олімпійського призера

4 (4)

 Під Львовом будують заміський район «Липові роси» - житловий комплекс на 280 помешкань. Основною особливістю є те, що придбати  будинки можна одразу з ремонтом.

Під Львовом будують заміський район «Липові роси» - житловий комплекс на 280 помешкань. Основною особливістю є те, що придбати  будинки можна одразу з ремонтом.

Матеріал підготовлено за підтримки компанії «Нова оселя».

Такому  формату житла надають перевагу усе більше львів’ян. Зокрема, нещодавно власником  будинку у «Липових росах» став  Андрій Котельник, призер Олімпійських Ігор 2000 року, колишній чемпіон світу з боксу в 1-й напівсередній ваговій категорії по версії WBA.

Він розповів журналістам, чому вирішив віддати перевагу котеджу, а не квартирі в центрі.

«Раніше я жив у центрі міста. Звідти зручніше їздити на зустрічі, бачитись з друзями, - розповідає Андрій Котельник. -  Але як кожен чоловік, мав мрію — посадити дерево, збудувати дім, народити і виховати сина. Я хоч і маю квартиру, але останні кілька років думка про свій дім вийшла на перший план. Почав шукати будинок європейського рівня, і, що головніше, з розвиненою інфраструктурою навколо, приємними сусідами. У «Липових Росах» перш за все мені сподобалась саме інфраструктура. Судячи з концепції проекту, це - мрія кожної сучасної молодої людини».

Як ви обрали цей будинок?

До цього я розглядав лише квартири. Але з появою малої дитини, почав звертати увагу і на оточення, шукати гарний екологічний район. Друзі порекомендували звернути увагу на проект компанії Нова оселя - «Липові Роси».

Я бачив проект містечка в офісі компанії, їздив на саме будівництво у Липники. Дізнався, що тут плануються магазини, садок, піцерія, футбольний майданчик, тенісні корти. Тобто справжнє містечко. Як все буде добре, хочу відкрити ще якийсь простір, щоб діти займалися боксом. Можливо, інші компанії теж захочуть додати свої об’єкти до інфраструктури. Це ж 280 будинків, людей достатньо.

Також мені сподобалось планування будинків. Вони дуже компактні, як у Європі. І площі цілком достатньо. Ми цілими днями працюємо, а додому приїжджаємо щоб трохи відпочити і поспати, тому 100 кв. м. для молодої сім’ї - в самий раз. Ще й для дитини там справжній рай.

А добиратись вам звідти далеко?

Відстань — це відносне поняття. Залежить від того, у яку частину міста треба їхати, в який час доби, чи завантажені дороги. До Південного на роботу мені їхати пів години. З центру я туди добирався теж півгодини.

Основна інфраструктура «Липових рос» буде у самому містечку, і не треба щоразу за купівлею якихось дрібничок їздити у Львів, чи навіть у King Cross. Зазвичай, в котеджних містечках, нічого окрім будинків немає. Мийку поставлять, одну кафешку і все, — це називається «спальні райони», будинки стоять прямо при дорозі. Я б такий будинок для себе навіть не розглядав.

Дружина підтримала ваше рішення?

Спочатку вона вагалася, бо всі друзі та родичі в місті живуть. Але пізніше таки наважились. Для нас мають значення оточення, люди навколо. Сподіваюсь, ніхто не буде проти мого сусідства, я наче хороший чоловік.

На будівництво часто їздите? 

Я був рази три-чотири. В жовтні приступили  до оздоблювальних робіт, тому приїду ще, щоб узгодити декоративні матеріали.

Заміський район «Липові роси» розташований біля села Липники неподалік Львова на території майже 10 га. З двох сторін його оточує мальовничий ліс, який плавно інтегрується в забудову.

Окрім цього, «Нова оселя» передбачила значні території для озеленення, які стануть не лише зонами для відпочинку, а й громадським простором і протишумовим бар’єром.

Для майбутніх мешканців компанія будує дво- та триповерхові будинки п`яти типів площею від 90 до 120 кв.м. з експлуатованими  терасами у кожному будинку. Їхнє планування таі  інтер’єрні рішення  можна переглянути на сайті компанії.

Перша черга будівництва «Липових Рос» буде здана в 1 кварталі 2018 року.

Відділ продаж: вул. Валова 25, т. 0680000068

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: