Екстрадований з Панами Каськів може внести заставу

120183

Печерський районний суд Києва обрав екстрадованому з Панами Владиславу Каськіву запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила речниця генпрокурора Луценка Лариса Сарган.

«Генеральна прокуратура звернулася до Печерського райсуду м. Києва для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту екстрадованому з Панами громадянину Владиславу Каськіву.

У ході розгляду питання захист В.Каськіва надав суду довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків», – написала Сарган.

Вона зазначила, що, врахувавши даний факт, а також наявність п’ятьох неповнолітніх дітей, Печерський районний суд ухвалив рішення застосувати щодо підозрюваного В.Каськіва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у межах 2-місячного терміну досудового розслідування. Обрати підозрюваному Каськіву альтернативний захід у вигляді застави.

«Суд також зобов’язав В.Каськіва здати всі наявні закордонні паспорти, а також з’являтися за першою вимогою до слідчого та повідомляти про своє місцеперебування», – додала речниця генпрокурора.

Досудове слідство триває.

Владислава Каськіва відпустили із зали суду. У нього є п’ять днів, щоб внести заставу.

Як відомо, Каськіва було оголошено в розшук за ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 КК (службова фальсифікація).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: