Міграційна служба відмовила Саакашвілі у статусі біженця в Україні

Saakashvili-za-chto-presleduyut-v-Gruzii
Фото: Информат

Державна міграційна служба відмовила екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем.

Про це повідомляє Еспресo.TV.
«Державна міграційна служба відмовила Міхеілу Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту», - йдеться в повідомленні.
Керуючись ч. 4 статті 8 Закону України «Про біженців та осіб, які потребують додатковоrо або тимчасового захистy», ДМС відмовила Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту особі без громадянства.

«Відповідно до ст. 8 закону України «Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту» повідомляємо, що Вам, Саакашвілі Mixeiлу Ніколозовичv відмовлено в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту, у зв'язку з очевидною необrрунтованістю заяви, а саме через відсутність обrрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, національності, громадянства (підданства), належності до певної соціальної групи або політичних переконань та недоведеності загрози життю, безпеці чи свободі», - йдеться у повідомленні ДМС від 1.11.2017 року.

Також додають, що оригінал документа Саакашвілі отримав на руки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: