На Львівщині пенсіонера-педофіла засудили до п’яти років ув’язнення

Prokuratura__oskarzhila_virok_sudu_stosovno_gromadyanina_Rosiyi_zvinuvachenogo_u_vbivstvi_1362139646

Пенсіонер, який розбещував неповнолітніх дітей, отримав 5 років в’язниці.

Про це йдеться у вироку Червоноградського міського суду, який оприлюднили в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пишуть Львівські.

Чоловік 40 років пропрацював у школі, а згодом двірником. Він брав участь у помаранчевій революції, має подяки за роботу, не судимий та 14 років у шлюбі (церковному) жив з жінкою. Водночас домагання зі сторони пенсіонера підтвердили троє дітей та один дорослий, якого обвинувачений розбещував ще коли той був меншим.

Як йдеться у вироку, чоловік запрошував дітей до себе додому під різними приводами – пригостити чимось смачним або ж допомогти. Останню жертву домагань – хлопчика – він запросив у квартиру накачати м’ячик. Саме в себе в квартирі чоловік вчиняв розпусні дії сексуального характеру щодо дітей. Проте у суді чоловік провину не визнавав. Він заперечив, що у нього вдома була лише одна дитина і лише тому, що попросилась помити руки.

Водночас суд критично оцінив слова обвинуваченого. Натомість взяв до уваги розповіді дітей та дорослого, які стали жертвами чоловіка. Оголошуючи вирок, суд врахував стан здоров’я затриманого, його громадську діяльність, рекомендації з місця роботи та інше. А також те, що злочин щодо розбещення неповнолітніх він здійснює не вперше. Так, пенсіонера засудили до 5 років позбавлення волі.

Крім того, суд задовольнив прохання матері одного з хлопчиків, які постраждали від чоловіка у виплаті моральної шкоди в розмірі 50 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: