Справа Шеремета: підозрюваних досі немає

1851316

У ході розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета допитано більше трьох тисяч свідків, однак підозрюваних досі не встановлено.

Про це заявив 1 листопада заступник начальника управління Головного слідчого управління Національної поліції Олександр Ковтун під час громадських слухань щодо безпеки журналістів в Україні, повідомляє Укрінформ.

«Вбивство Павла Шеремета. Його розслідування здійснюється безпосередньо Головним слідчим управлінням... На жаль, підозрюваних осіб на даний час не встановлено», – сказав Ковтун.

За його словами, поліцією проведено «значний обсяг» слідчих розшукових дій, відпрацьовуються різноманітні версії скоєння даного злочину й досудове розслідування триває.

Також у цьому контексті представник поліції додав, що у ході слідства було допитано більше трьох тисяч свідків.

Як повідомлялося, через більше ніж рік після вбивства журналіста Павла Шеремета, однією з причин відсутності прогресу в розслідуванні в МВС назвали проведення реформи поліції.

Національна поліція також через суд засекретила сотні судових рішень у справі вбивства Шеремета.

Головне слідче управління Нацполіції заявило, що засекретило всі судові рішенняу справі про вбивство Шеремета задля захисту життя осіб, «які беруть учать у кримінальному судочинстві».

Як відомо, журналісту і одному з керівників «Української правди» Павлу Шеремету підклали вибухівку під автомобіль – він загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва. Слідство схиляється до версії про професійні мотиви убивства, але ні організаторів, ні виконавців вибуху не встановило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: