У центрі Львова згоріли дитячі машинки із незаконного прокату (фото, відео)

_20pixabey_id16111_650x410_650x410

Вночі, 1 листопада, у внутрішньому дворі згоріли машинки, які без дозволу використовували для прокату у центрі Львова перед оперним театром.

Про це у Facebook написала власниця атракціонів Олена Животова.

«Сьогодні вночі погрози муніципалів та їх очільника Юрія Діля почали здійснюватися, невідома мені особа підпалила дитячі машинки, які знаходилися у подвір'ї дома по пр. Свободи, 41. Всіх, хто бачив зловмисника або має інформацію з камер спостереження прошу відгукнутися або надати інформацію в Галицький райвідділ поліції», ‒ написала жінка.

Камери спостереження будинку зафіксували людину, яка втікає з місця події.

Як повідомили у прес-службі поліції Львівської області, 1 листопада о 00.30 звернулась львів’янка, підприємниць. Вона повідомила, що за годину до цього на проспекті Свободи, 41 невідома особа підпалила один дитячий електромобіль, а інший пошкодила. За словами заявниці, заподіяні їй збитки становлять близько 28 тисяч гривень.

Поліцейські встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, в червні 2017-го року Львівська міська рада заборонила встановлення та роботу будь-яких атракціонів практично на всій території історичного центру міста.

Зокрема, йшлося про площу Ринок, територію біля оперного театру та  кілька центральних кварталів. Згідно з положенням, на зазначених територіях заборонено встановлювати надувні гірки, каруселі, тренажери, батути, а також здійснювати прокат дитячих автомобілів, гіроскутерів та ховербордів. Також встановлено заборону на фотографування з тваринами на всій території міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: