Як проголосувати за проекти з облаштування майданчиків для вигулу собак

15054184172695_9-6ce0ea13645df8732d5ad292a6882ed8

1 листопада на сайті Громадського бюджету розпочнеться двотижнева боротьба проектів за можливість бути профінансованими з міського бюджету.

1 листопада на сайті Громадського бюджету розпочнеться двотижнева боротьба проектів за можливість бути профінансованими з міського бюджету.

Як йдеться на Facebook-сторінці громадської ініціативи Dog-Friendly City, на сайті Громадського бюджету зареєстрували 4 проекти з облаштування майданчиків для вигулу собак.

Тренувально-вигульний майданчик для собак в Парку культури

В липні 2016 року в якості пілотного проекту в тісній співпраці з ЛМР та соціально-відповідальним бізнесом вдалось відкрити перший тренувально-вигульний майданчик для собак в парку ім. І.Франка. Цей досвід став надзвичайно важливим у всіх аспектах проекту: від його технічної складової до роботи з власниками собак і відстеження доцільності такого міського рішення.

Читайте також: У Львові на 40 тисяч собак облаштовують лише другий майданчик для вигулу 

Ініціатива Dog-Friendly City пропонує в рамках Громадського бюджету облаштувати аналогічний тренувально-вигульний майданчик для собак у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, де питання комфортного зонування є надзвичайно важливим.

Ознайомитися з проектом можна тут.

Тренувально-вигульний майданчик для собак на вул. Промисловій, 56

На вулиці Промисловій пропонують облаштувати оснащений майданчик для вигулу і тренування собак, що перебувають на підприємстві ЛКП «Лев», адже кожного дня мінімум двічі на день його працівники вигулюють понад 40 собак. Також з ними працює кінолог. Основна мета - належна соціалізація собак, що були безпритульними, та їх прилаштування у родини (адопція).

Огороджений майданчик з відповідним обладнанням на галявині навпроти ЛКП дозволить безпечно вигулювати колишніх безпритульних собак та надасть можливості для проведення повноцінних тренувань.

Також майданчиком зможуть користуватись місцеві мешканці, що є власниками собак.

Ознайомитися з проектом можна тут.

Облаштування Dog-парку з тренажерами у Скнилівському парку

Як йдеться в описі проекту, мікрорайон вул. Вигоського - вул. Любінська потребує місця для вигулу собак. Трапляються випадки, коли під час вигулу у громадських місцях собаки лякають дітей і дорослих.

Пропонується облаштувати окрему обгороджену територію із тренажерами для занять із собаками за прикладом Dog-парку відкритого у парку ім. І. Франка в 2016 році.

Ознайомитися з проектом можна тут.


 Місце зустрічі - Парк Боднарівка

Парк Боднарівка знаходиться в густонаселеному районі, що активно розвивається, на перехресті вулиць Стрийської та Наукової.

Пропонується в межах парку створити комфортні та безпечні умови відпочинку для дітей, дорослих та їх чотирилапих улюбленців. Також облаштувати на базі парку вуличні тренажери, дитмайданчик, поле для міні-футболу та майданчик для вигулу собак.

Ознайомитися з проектом можна тут.

Додамо, відсьогодні і протягом двох тижнів львів’яни обиратимуть найкращі проекти на Громадський бюджет. У вересні на розгляд надійшли 294 проекти, до голосування допустили 259.

Підтримати найкращий проект, який профінансує бюджет міста, можна онлайн на сайті Громадського бюджету з допомогою електронної ідентифікації громадян BankID (поширюється тільки на українські банки), або зареєструватися і ввести номер телефону чи паспортні дані.

Також проголосувати можна особисто, прийшовши із паспортом у Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: