На Львівщині посадовець лісгоспу, який завдав збитків на понад 100 тисяч гривень, заплатить 4 тисячі штрафу

Prokuratura__oskarzhila_virok_sudu_stosovno_gromadyanina_Rosiyi_zvinuvachenogo_u_vbivstvi_1362139646

На Львівщині суд визнав винним у службовій недбалості ще одного посадовця лісгоспу, обвинуваченому у допущенні та укритті незаконних рубок деревини.

За рішенням суду посадовець повинен сплатити штраф у розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 4250 гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно - розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на один рік, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що у період від грудня 2016 року до травня 2017 року на території лісництва одного з лісопідприємств Карпатського регіону Львівщини було здійснено незаконну рубку півтора десятка дерев породи ялиця загальною кубомасою 23 кубометри.

Також було встановлено, що майстер лісу, неналежно виконуючи свої службові обов'язки, не виявляв, не затримував і не складав протоколів про лісопорушення на осіб, які вчинили незаконні рубки лісу та не доповідав про це керівництву лісопідприємства. Внаслідок цього державі було завдано збитків на суму у 104,4 тисячі гривень.

23 жовтня районний суд визнав посадовця винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 367 КК України (службова недбалість) та засудив його до сплати штрафу  у 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 4250 гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно - розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: