На Рівненщині зіштовхнулися дві фури – спалахнула пожежа, один водій загинув

01

3 листопада, о 12:34, надійшло повідомлення, що в селі Біла Криниця на Рівненщині трапилась дорожньо-транспортна пригода з подальшим загорянням.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Рівненській області.

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що зіштовхнулися два вантажні автомобілі марки DAF, що перевозили легкові автомобілі. Внаслідок зіткнення в одній із вантажівки загорівся салон кабіни з подальшим поширенням полум’я на легкові автомобілі. Бійці ДСНС подали на гасіння один водяний ствол та два повітряно-пінні стволи щоб не допустити поширення вогню на інші транспортні засоби.

Після локалізації пожежі за допомогою спецобладнання рятувальники деблокували тіло загиблого водія вантажівки, якого при зіткненні затисло в автомобілі.

О 13:10 пожежу вдалося локалізувати , а вже о 14:30 повністю ліквідувати.

Вогнем знищено кабіна водія, моторний відсік ватажного автомобіля DAF, 6-ть легкових автомобілів марки «Hyundai Tucson».

Для ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 18 рятувальників.

Наразі обставини даної пригоди з’ясовують правоохоронці.

У поліції повідомили, що унаслідок зіткнення 29-річний мешканець Кропивницького, водій однієї із вантажівок загинув. Водій іншої вантажівки, 38-річний житель Запорізької області отримав незначні ушкодження. Крім того під час ДТП механічні ушкодження отримали ще два транспортні засоби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: