«Обов'язкова умова»: ONUKA відмовилася виступати в Чехії на одній сцені з росіянами 

75FA4064-98DE-4A04-A9E8-F318313789E6_w1023_r1_s

10 листопада український проект ONUKA вперше виступить у Празі. Концерт пройде у Palác Akropolis в рамках європейського туру групи, що розпочався наприкінці жовтня.

Про це пише Cultprostir.

Днями в мережі помітили, що на цьому заході Онука має виступати разом з російськими артистами, а на афіші заходу зазначено «Onuka /Ua + showcase of indie music from Russia and Ukraine». Зокрема, розділяти сцену з ONUKA мають росіяни Ambidextrous, Lovozero, Юлія Накарякова та російсько-український гурт «Адвокати» – новий проект колишнього учасника групи Dzierzynski Bitz Євгена Іваненка.

Менеджменту ONUKA попросили пояснити цю ситуацію, на що представники проекту відповіли: «Наша обов’язкова умова – зміна афіші і назви заходу, в рамках якого представляє свій шоу-кейс ONUKA, а також виступ гурту на окремій сцені без участі російських музикантів у концерті».

Ймовірно, чеські організатори до прохання Онуки дослухалися, тому що наразі на сторінці події у Facebook з’явилась нова афіша – на ній нема жодного слова про учасників з Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: