Amazon планує зняти серіал «Володар перснів»

321042

Донедавна Amazon, Netflix і HBO боролися за права на постановку серіалу «Володар перснів», пише THR. 

Донедавна Amazon, Netflix і HBO боролися за права на постановку серіалу «Володар перснів», пише THR

Відзначається, що йшлося про значну суму: за чутками, спадкоємці письменника вимагають тільки за права (не враховуючи майбутніх витрат на виробництво) від 200 до 250 млн дол. Крім цього, бюджет можливого проекту має скласти 150 млн дол. за один сезон.

У вересні засновник Amazon Джефф Безос поставив перед телевізійним департаментом компанії завдання: знайти проект, який зможе конкурувати з «Грою престолів», ну а купівля прав на «Володаря перснів», навіть за таку значну суму, дозволить студії вирватися в лідери у створенні контенту.

За інформацією видання, наразі з аукціону вибув гігант Netflix, визнавши суми занадто «дикими». Крім високої вартості, права, швидше за все, поширюватимуться не на всіх героїв «Володаря перснів», що обмежує політ фантазії сценаристів.

Про плани НВО не повідомляють.

Джон Рональд Руел Толкін — англійський фентезі-письменник, автор казки «Хоббіт» і «Володар перснів». За його книгами було випущено дві однойменних трилогії (вийшли в 2001-2003 і 2012-2014). Всі ці фільми зняв новозеландський режисер Пітер Джексон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: