Рідним Павла Гриба дозволили взяти участь у судовому засіданні

23222729__large
Фото: Патріоти України

Рідним дозволили взяти участь у судовому засіданні, яке відбудеться 7 листопада в Краснодарі над українцем Павлом Грибом.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Завтра відбудеться судове засідання в режимі відеоконференції, де буде розглядатися міра запобіжного заходу Павлові», - сказав батько Ігор Гриб.

За його словами, засідання відбудеться в 9.30 і у ньому дозволили взяти участь родичам Павла.

Окрім того, в засіданні візьмуть участь і консул України.

Відповідаючи на запитання щодо стану здоров'я Павла Ігор Гриб зазначив, що «ніяких позитивних змін у здоров'ї немає і бути не може через те, що Павлу не дозволили приймати ліки, які він раніше приймав». Також батько сказав, що Павлові прописали інші ліки і він не може відмовитися їх пити через те, що це буде розцінюватися як порушення режиму перебування.

Таким чином, за словами Ігоря Гриба, російська сторона порушує права його сина, бо він не має права відмовитися від ліків, які йому прописали.

Читайте також: Викрадений у Білорусі Павло Гриб опинився в російській лікарні

Нагадаємо, 19-річний син українського офіцера Павло Гриб зник 28 серпня у Білорусі, коли поїхав на зустріч із дівчиною у Гомель. 7 вересня стало відомо, що хлопець перебуває в СІЗО Краснодара. 13 вересня стало відомо, що його арештували на 2 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: