У Львові потребують реставрації 60 балконів

balkon_2
Фото: Твоє Місто

Станом на сьогодні в управління охорони історичного середовища Львівської міськради надійшло близько 60 заяв від мешканців щодо ремонтну балконів.

Станом на сьогодні в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради надійшло близько 60 заяв від мешканців щодо ремонтну балконів.

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

«Станом на зараз ми вже маємо близько 60 заяв від мешканців на реставрацію балконів. Однак наступного року ми, в першу чергу, будемо надавати перевагу тим будинкам, де є створено ОСББ, оскільки для реставрації балкону потрібна згода власників квартири. Це досить складно отримати, бо згода мешканця має бути нотаріально завірена. А мешканці не завжди хочуть таку згоду надати. Тому з ОСББ легше працювати», - розповіла начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

«До прикладу, ОСББ «Левинське» на вул. Менцинського, 2 має всі шанси наступного року отримати якісно відреставровані балкони. Також на Левицького, 15 маємо ОСББ», - додала Онищенко.

Однак, за словами пані Лілії, на сьогодні є дві проблеми у реставрації балконів. Перша – дуже мало підрядників, які можуть робити ці роботи.

За її словами, кожна реставраційна фірма, яка має ліцензію, скаржиться на те, що їхні працівники виїздять за кордон, адже заробітна плата в реставрації як і в будівництві є низькою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: