Бюджет Львова на 2018 рік становитиме майже 7 мільярдів гривень

byudzhet

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив основні показники до проекту бюджету Львова на 2018 рік, передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснив департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, він складений на основі наданих Мінфіном прогнозних розрахунків та нормативних показників. Так, доходи та видатки  пропонують затвердити на рівні 6,816 млрд грн. Дохідну частину формуватимуть за рахунок податку на доходи фізичних осіб – понад 3 млрд грн, 380 млн акцизного податку, 1,4 млрд місцевих податків, 500 млн з яких становитиме податок на майно, а 800 млн єдиний податок. 775 млн грн становитиме освітня субвенція, а 636 млн грн – медична.

Щодо видатків, то  на освіту пропонують виділити 1,299 млрд грн, на соцзахист – 228 млн, 205 – на культуру та мистецтво, 407 – на ЖКГ, 358 – на державне управління.

«За цими показниками ми будемо жити не гірше ніж торік, але побажань було більше, десь на 300 мільйонів. Бюджет розвитку міг бути більшим, але 300 млн.грн треба віддати області на вивіз ТПВ, 400 млн. треба залишити на гарантії, до розподілу  залишається 831 млн», – розповів Олег Іщук.

За його словами, показники бюджету будуть розглядатися на засіданні комісій  та фракції міської ради. Після цього уточнені показники ще раз затвердить виконком, а потім і сесія ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: