На Львівщині у 2018 році пропонують зменшити кількість галузевих програм

business-technology-dashboard
Ілюстрація: TQM systems

У Львівській області пропонують скоротити кількість цільових галузевих обласних програм, які будуть фінансуватися у 2018 році, за рахунок їх об’єднання.

Про це під час брифінгу, 7 листопада, заявив Роман Филипів, директор департаменту економічної політики Львівської ОДА, інформує Дивись.info.

У 2018 році у Львівській області може поменшати цільових галузевих програм. Так, цього року їх 42, а на наступний рік пропонують залишити 35.

«3 листопада поточного року за підписом голова ЛОДА в обласну раду зайшов лист з відповідними додатками з 35 галузевих обласних програм, які планується реалізувати у 2018 році. З них є 2 стратегічні: стратегія розвитку гірських територій та стратегія погодження з ТПВ на території Львівської області», — каже Роман Филипів.

За словами директора департаменту, як такого скорочення не буде, адже деякі програми, які були цього року, просто об’єднають в одну.

«Наприклад, комплексна програма в охороні здоров’я. Цього року була комплексна програма надання медичної допомоги, була програма, яка стосувалася закупівлі медичних препаратів для онкохворих, програма, яка стосувалася дітей-інвалідів з певними інтоксикаціями, а зараз ми це об’єднуємо в одну комплексну програму», — пояснює Роман Филипів.

Він також зазначив, що усі цільові галузеві програми можна розділити на три групи: інфраструктурні, ті, які спрямовані на розвиток економії та соціальні програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: