ФІФА оштрафувала Федерацію футболу України за поведінку фанатів 

djrfft_w0aacwcy_650x410

Також організація винесла два офіційних попередження.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) оштрафувала Федерацію футболу України (ФФУ) на 39 тисяч швейцарських франків (близько 1 млн грн) за поведінку вболівальників національної збірної на заключних матчах кваліфікації ЧС-2018 проти Хорватії та Косова. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

На 35 тисяч франків накладений штраф за розміщення дискримінаційних банерів і використання лазерів на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві під час матчу проти хорватів.

Ще 4 тисячі франків ФФУ доведеться заплатити за фаєри фанатів під час поєдинку проти косоварів на нейтральному полі в албанському Шкодере. Крім цього, ФІФА винесла українській федерації два попередження.

Крім ФФУ, ФІФА також оштрафувала футбольні федерації Аргентини (40 тисяч франків), Боснії і Герцеговини (47,5), Чилі (20), Єгипту (20), Естонії (30), Греції (30), Перу (25), Польщі (20) і Сербії (160).

Збірна України посіла третє місце у відбірковій групі, пропустивши вперед команди Ісландії і Хорватії, і позбулася права поїхати на ЧС-2018 в Росії.

Наступний товариський матч збірна України проведе 10 листопада, у Львові проти команди Словаччини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: