Львівський виконком розпорядився субвенціями на комуналку та вивіз ТПВ

280226
Фото: ілюстративне. Джерело: Depo.ua

Сьогодні, 10 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради.затвердив зміни до міського бюджету,передає кореспондент Дивись.info.

Сьогодні, 10 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до міського бюджету на 2017 рік, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, йдеться про субвенцію, яку Львів виділив обласному бюджету на вивіз ТПВ.

«У нас прийнята ухвала ради про те, що ми даємо субвенцію на вивезення ТПВ обласному бюджету. Згідно з чинним законодавством, ця субвенція повинна бути до кінця року повернута до міського бюджету, якщо інше не передбачено рішенням ради. Є пропозиція винести на сесію це питання і дозволити містам ці кошти використовувати самостійно» – пояснив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

 «Згідно з постановою Кабінету міністрів і розпорядження Львівської ОДА, до міського бюджету у розмірі 5,5 млн грн виділено субвенцію на виплату грошової компенсації за утримання житла. Також з обласного бюджету нам виділено 1,2 млн грн на природоохоронні заходи. А відповідно до розпорядження Львівської ОДА, збільшується обсяг субвенції з державного бюджету на 10,3 млн грн для надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг» – додав директор департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: