Міська рада і досі не визначилася з ділянкою для сміттєвого полігону

2-118
Фото ілюстративне. Джерело: Львівський портал

Керівник ЛКП «Зелене місто» каже, що наразі Львів визначив 3-4 орієнтовні ділянки, які підходять за розмірами.

Про це він заявив 10 листопада під час тематичного засідання, інформує Дивись.info.

Наразі з 17 ділянок, запропонованих Львівською облдержадміністрацією, місто обрало «3-4, які за розмірами підходять для того, щоби хоча б умовно розглядати можливість облаштування там полігонів», каже Вадим Ноздря. За його словами, сьогодні всю інформацію аналізують з точки зору екологічного впливу спільно з консультантами з французької фірми «Egis».

«Я хотів би, щоби вони найближчим часом у робочій групі з представниками ЛОДА проїхали по тому короткому списку ділянок і остаточно визначили пріоритетну. Сьогодні рішення щодо розміщення майбутнього регіонального полігону для потреб Львова і області не визначено. Принаймні на рівні Львівської міської ради», — додав керівник ЛКП «Зелене місто».

Він також зазначив, що прийняття рішення є критичним, але залежить не лише від Львова, а і від позиції області, місцевих громад і користувачів тієї чи іншої пропонованої земельної ділянки.

Нагадаємо, у Львівській міській раді запевняють, що будуватимуть завод механіко-біологічної переробки без цеху з виробництва RDF-палива. Однак документи свідчать про інше. Згідно з ними, у Львові мають обладнати ТЕЦ для спалювання сміття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: