Варто карати українських артистів за гастролі в Росії?: Данилко висловив свою думку

facebook_com_nikitin_talent_management_650x410

Популярний артист вважає, що це на совісті кожного громадянина України.

Відомий артист і шоумен Андрій Данилко прокоментував можливість прийняття закону про позбавлення ліцензії і покарання українських артистів за гастролі в Росії. Про це музикант розповів в інтерв'ю виданню Обозреватель.

Данилко зізнався, що в такому випадку всіх людей з українським громадянством, які працюють і живуть у Росії треба притягувати до відповідальності, а не тільки артистів. "Ну, от скажіть мені, навіщо це взагалі? Інших питань в країні немає? По-перше, це справа кожного артиста. Є маса людей, а артисти теж люди, які намагаються якось виживати в нинішніх "прекрасних" умовах. Кожен шукає роботу. Останній раз, коли був у Росії, проїжджав готель - у ній половина наших людей. Із західної України працівники були і ще хтось... Так на них теж це буде поширюватися або як?" - зазначив він.

"Люди, які не цікаві ніде - артисти, які виступають суто в Україні - вони б із задоволенням виступали десь ще, але їх не кличуть. Вони і тут не особливо комусь потрібні, знаю тут парочку таких активістів", - говорить зірка. "Знову-таки, чому це пред'являється до артистам? Пред'явіть тоді до всіх людей з громадянством України. Чому наші жінки там працюють? Чому тоді поїзди ходять на Москву? Артисти - не люди? Їм не треба їсти?" - зауважує співак. "Це на совісті кожного, зрозумійте. Зараз дуже складний час, зараз складно розібратися, як правильно вчинити. Але справа в тому, що ті люди, які намагаються приймати такі закони, роблять все навпаки. Все на руйнування", - підкреслив Данилко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: