Для медзакладів Львівщини планують зкупити апарати УЗД і цифровий мамограф

17110_PUoGkoS1UL6U_w_687

Департамент охорони здоров'я ЛОДА оголошує процедуру міжнародних закупівель обладнання для інвазивних методів лікування, для ультразвукових та променевих методів діагностики в установах охорони здоров’я області.

Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Відповідно до даної закупівлі планується придбати УЗД-апарати, цифровий мамограф та ендоскопічні відеосистеми.

Тендерні пропозиції прийматимуться до 11:00 год 25 грудня 2017 року за адресою Департаменту охорони здоров'я ЛОДА, м. Львів, вул. Конопницької, 3.

Із Запрошенням до участі у торгах ІСВ 4.1.10 можна ознайомитись  українською та англійською мовами у доданих файлах.

Довідково

Спільний зі Світовим банком проект МОЗ України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» спрямований на підтримку реформування системи охорони здоров’я та націлений на досягнення трьох основних завдань: боротьбу з неінфекційними захворюваннями, з акцентом на профілактику; поліпшення якості та ефективності медичної допомоги; оптимізацію та реструктуризацію лікарень і амбулаторних послуг вторинного рівня.

Проект реалізовується у 2015-2020 роках у 8-ми областях України: Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Рівненській та Львівській областях.

У Львівській області субпроект спрямований на покращення стану здоров’я жіночого населення Львівської області у сфері протидії злоякісним новоутворенням.

Закупівлі субпроекту проводяться за правилами Міжнародного банку реконструкції та розвитку за кошти позики «Проект Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» уряду України та МБРР № 8475-UA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: