Бойовики продовжують обстріли, поранено бійця – штаб АТО

ato
Фото: Інше.ТВ

Ситуація у районі проведення антитерористичної операції залишається складною, російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я на всій лінії зіткнення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 14 листопада.

Станом на вечір вівторка бойовики 6 разів обстріляли опорні пункти Збройних Сил України. У половині випадків противник застосовував міномети різних калібрів, зазначають у штабі.

На Луганському напрямку вдосвіта ворог обстріляв із 82-мм мінометів та озброєння БМП наші підрозділи у районі Зайцевого. Також, зранку, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі 120-мм міномету по оборонцях Новолуганська. А з 82-мм – по наших укріпленнях поблизу Новотошківського.

На Донецькому напрямку, на різних ділянках фронту, противник активно застосовував увесь спектр піхотного озброєння. Під обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили захисники Широкиного, а з гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції поблизу Мар’їнки.

«Зважаючи на те, що ворожий вогонь був досить щільним, майже на кожен обстріл військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору прицільним вогнем», – зазначають у штабі.

Повідомляється, що в результаті ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Йому була надана невідкладна медична допомога, після чого він був оперативно доставлений до військової медичної установи. Загрози його життю не має.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: