Львів'янка здобула 2 «золота» на Чемпіонаті світу з фехтування на візках у Римі

23434788_1182907151810826_8352957706949782152_n

Національна паралімпійська збірна України з фехтування на візках блискуче завершила свій виступ на Чемпіонаті світу у Римі.

Про це на своїй сторінці у Faсebook повідомив заступник міністра молоді та спорту Микола Даневич.

«Найвищу нагороду виборола сьогодні жіноча шабельна команда - Морквич Наталя, ставши дворазовою Чемпіонкою світу, Бреус Євгенія, яка зібрала на Чемпіонаті повний комплект нагород, Дьолог Надія та Єсіна Ольга», - написав Микола Даневич.

Загалом, наша команда здобула на Чемпіонаті світу 9 високих нагород - 3 золоті, 2 срібні та 4 бронзові медалі і посіла серед 24 країн світу третє загальнокомандне місце.

«Щиро поздоровляю національну збірну команду з фехтування на візках під керівництвом Геннадий Яновский із блискучим виступом на Чемпіонаті світу!!! Дякую спортсменам та тренерам!!! Браво, гардемарини!!!», - написав Микола Даневич.

Як повідомила ІА Дивись.info спортсменка Наталя Морквич, кожен бій по своєму важкий, один більш тактично важчий другий більш емоційніший.

«Я дуже щаслива, що змогла вибороти золото в особистому заліку, я двічі вигравала Європу, Чемпіонат світу тільки в командних, а в особистому заліку вперше, тому ця медаль до мене золота-золота, а також це перший чемпіонат світу на якому жіноча шабля вже є олімпійським видом і її включили в Токіо, тому для мене це вдвічі приємніше! Через місяць у нас Кубок України в Конча Заспі, а вже в новому році Етап Кубка Світу в лютому в Егері, тому якийсь довгий відпочинок ми не плануємо...до того ж з вересня 2018 вже починається відбіркові змагання на Токіо2020», - розповіла спортсменка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: