На Львівщині планують встановити близько 20 «розумних» світлофорів

_Na_dorogah_oblasti_planuyit_vstanoviti__rozumni_svitlofori_1_2017_06_26_05_44_22
Фото: ілюстративне. Джерело: ye.ua

Сьогодні, комісія з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради затвердила Програму розвитку мережі та утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018 – 2020 роки і порекомендувала винести її на сесію.

На реалізацію програми у 2018 році планується виділити 315 мільйонів гривень, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Це наша пропозиція, вона ще може коригуватися. З цієї суми 180 млн. підуть на великі інфраструктурні проекти, зокрема на дороги, які сполучать між собою кілька районних центрів. 100 млн. будуть розподілені між районам - по 5 млн кожному. Ще 15 млн піде на безпеку дорожнього руху мільйонів, решта - у резервний фонд дорожньої інфраструктури» - розповів ІА Дивись.info т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло.

Програмою також передбачено встановлення на Львівщині «розумних» світлофорів.

«Сподіваюся що цей проект вдасться повністю реалізувати у 2018 році. Є близько 120 млн. грн. – це кошти секторальної підтримки ЄС і 12 млн – обласні. Орієнтовно, це буде 20 світлофорів. Все буде залежати від того, коли ми оголосимо тендер і за результатами тендерних процедур будемо знати точніше. Кошти йдуть європейські і, відповідно, вони ставлять певні вимоги щодо процедури» - зазначив Роман Кокотайло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: