Ганущин думає, що в Садового, крім сміття, заберуть ще й маршрутки

IMG_0803

Через загостренням ситуації з пасажирськими перевезеннями у Львові може постати питання про передачу цієї функції в управління області.

Про це під час прес-конференції заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Дивись.info.

«Проблема лежить у площині ЛОДА, яка регулює обласні маршрути, та міської ради, котра керує міськими маршрутами. Ми розуміємо, що обласні і міські маршрути пов’язані, проблематика по автостанціях реально підвисла у повітрі. Я відчуваю, що міський голова Львова стає чомусь дуже далеким від господарських питань по місту, а питання тільки загострюється. У мене погане передчуття, як би не сталось так, коли наступить певний колапс у місті, який ми всі відчуємо, і знову може постати питання про передачу функцій на обласний рівень – як це було зі сміттям. Зараз, коли вже минуло чотири місяці після передачі цих повноважень, ніхто вже не відчуває цієї проблеми. Навіть медіа, наближені до Андрія Івановича Садового, вже зовсім інакше висвітлюють цю тему. Тобто, усіх влаштовують управлінські кроки, котрі були здійснені на обласному рівні. У мене з’являється таке відчуття, що з транспортом може вийти так само», – заявив голова облради Ганущин.

«Добряче сміттєва управлінська криза підкосила діяльність виконкому Львівської міської ради. Проблема з транспортом виникла, тому що не доходили руки. Будемо ставити питання на найближчій сесії 5 грудня, що так воно далі бути не може», – додав Олександр Ганущин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: