Львів щодо е-квитка консультуватиме австрійська фірма

94429
Фото ілюстративне. Джерело: 5 канал

ЛКП «Львівавтодор» підписав контракт з компанією-консультантом iC consulenten з Австрії.

Відповідну угоду сторони уклали 15 листопада, інформує Дивись.info.

ЛКП «Львівавтодор» та компанія «iC consulenten» з Австрії підписали контракт про надання з боку іноземних колег консультаційних послуг в рамках проекту впровадження електронного квитка.

Австрійська компанія надаватиме консультації щодо розробки технічної специфікації, архітектури автоматичної системи оплати за проїзд, підготовки тендерної документації відповідно до правил ЄБРР тощо.

«Основний обов’язок — надавати допомогу «Львівавтодору» у підготові тендерної документації, описі технічних параметрів системи і коли буде проведено тендер на закупівлю, допомогти проаналізувати всі пропозиції, а також супроводжувати тендер, — каже Пітер Войцінгер, уповноважений представник компанії «iC consulenten».

За його словами, тендерні закупівлі строго регламентовані ЄБРР. На першому етапі претенденти будуть надавати інноваційні технологічні рішення, а на другому буде ціновий тендер — визначатимуть кращу пропозицію по ціні.

«У нас є команда з 7 працівників. Один з них, резидент України, буде постійно знаходитися тут і щоденно працювати над контрактом. Ми також маємо двох фахівців з Німеччини, які спеціалізуються на «квиткових» питаннях. Я особисто буду контролювати процедури закупівлі, щоби все відповідало вимогам ЄБРР. Також буде інженер з України, який вестиме технічний нагляд», — додав Пітер Войцінгер.

Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза зазначає, що австрійську компанію обирали з трьох претендентів. Перевагу надали саме цій, бо вона вже 11 років працює в Україні, зокрема, підтримувала проект «розумних» світлофорів у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: