У районі вулиці Зеленої відремонтують 450 метрів дороги за 5 мільйонів гривень

remont-dorog_0_0

Продовжуються роботи з капітального ремонту дороги від вул. Зеленої, 261 до житлового масиву «Пасічний». Роботи триватимуть до кінця року. Виконує роботи ТзОВ «Альтіс-Спецбуд» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Вартість робіт ставить 5 млн. грн.

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

«Ділянка вулиці Зеленій, від будинку №261 до житлового масиву «Пасічний», розташована всередині житлового кварталу і, станом на сьогодні, відноситься до вулиць місцевого значення - нею здійснюється один з під’їздів до житлового масиву «Пасічний», що будується.

Довжина вулиці, яка підлягає капітальному ремонту – близько 450 м. Проектом капітального ремонту вулиці передбачено облаштувати дві смуги руху довжиною 2,75 м і 3,5 м та тротуар довжиною 1,5 м по одній стороні вулиці. Також буде встановлено дощову каналізацію діаметром 300 мм з влаштуванням дощових колодязів, дощоприймачів та підключенням її до дощового колектора з протилежної сторони вул. Зеленої.

Станом на початок листопада вже виконано роботи на суму 400,00 тис. грн. Зараз продовжуються роботи з влаштування дощової каналізації та дощових колодязів. Виконано прохід через вулицю Зелену методом горизонтально-спрямованого буріння з включенням в існуючий дощовий колектор, та проводиться засипка траншей піском.

Цього року заплановано виконати в повному обсязі роботи з облаштування дощової каналізації, підготувати основу під дорожнє полотно з піску і щебеню (50-60%) з влаштуванням бордюрів і тротуарного поребрика. За сприятливих погодних умовах плануємо провести асфальтування цієї частини вулиці», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: