В часи сильних стрибків курсу валют львів'яни масово вкладали гроші у нерухомість, - директор компанії «Львівська мрія»

IMG_8144 (1)

В часи сильних стрибків курсу валют продажі нерухомості у Львові злетіли вгору. Люди просто не розуміли, що буде з курсом далі, і вкладали гроші у квадратні метри.

*промоція

Про це розповів в інтерв'ю ІА Дивись.info Андрій Борисов – керівник компанії «Львівська Мрія».

За його словами, то це був найвищий пік продажів житла, - у той час у Львові продалося, певно, 80% всього, що було на ринку.

«Люди просто зрозуміли, що ця схема працює. Бо вони придбали квадратні метри житла і нічого не втратили. Більше того, на старті квартира коштувала дешевше, ніж коли будинок вже зданий – вони будуть тільки у виграші», - пояснив Андрій Борисов.

«Щодо стосується смаків, - каже Борисов, - то все дуже індивідуально, неможливо сказати, що люди хочуть загально. Один хоче червоне, інший біле, а хтось взагалі любить тістечка. Тут немає загального, лише конкретні випадки».

Читайте також: Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»

*промоція

Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!
Контакти відділів продажу:
м. Львів, вул. Рубчака, 11
тел.: (032) 241-08-08
         (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: