За людьми, які блокують будівництво сміттєпереробного заводу, стоїть Банкова - Садовий

IMG_3652

Спеціально навчена група людей підбурює мешканців села Муроване, щоб ті не погоджувалися на спорудження поблизу населеного пункту сміттєпереробного комплексу.

Про це у коментарі журналістам розповів міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Приїжджають до людей в Муроване і кажуть - не погоджуйтесь, бо це буде шкідливо. Але людям не говорять правду, бо мова не йде про завод, який буде щось спалювати.  На сьогодні йде розмова про максимально просту систему переробки відходів, яка є екологічно чистою і яка не  має жодної школи, але рішення будемо приймати після громадських слухань, після всіх процедур», - заявив Садовий.

«Я розумію що зараз, перед виборами, які будуть в ОТГ, це буде питання номер один, що підготовані групи, які будуть  займатися маніпулюванням. Тому я би просив людей не піддаватися на провокації. Я сам приїду до  людей і буду з ними спілкуватися» - додав міський голова.

За його словами, розмови з представниками села вже були. «Навіть керівництво села виїжджало з нашими фахівцями в Польщу. Їм показували, як функціонують подібні варіанти, не було жодних зауважень. Але є спеціально навчена група, яка підбурює людей, щоб були провокації. Це ті самі люди, які свого часу блокували станцію перевантаження ТПВ, які пробували зривати сесію міської ради. За ними стоїть Банкова. Колись я розкажу набагато більше» - сказав Садовий.

Він додав, що про ситуацію поінформоване керівництво управління МВС. «Це наша, міська ділянка, яка знаходиться в нас в управлінні, вона підходить по всі параметрах. Це оптимальний варіант для міста і області. Думаю, такий комплекс на цій території буде зреалізований, адже, документи знаходяться на погодженні» - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: