Комісія щодо обвалу поблизу Стебника має бути створена вже у грудні, - Ганущин

22219571_1863283627320244_1480299536_o

Львівська обласна рада має наміри найближчим часом створити відповідну комісію, яка допоможе вирішити проблему, яка склалася внаслідок обвалу поблизу Стебника на Львівщині.

Про це розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час чат-конференції на ІА Дивись.infо.

«Ми маємо вирішувати проблемні питання, які склалися внаслідок обвалу. В першу чергу це нова дорога, яка має бути, адже рано чи пізно існуючу дорогу прийдеться закрити. Тоді люди їздитимуть в Трускавець через Стебник, Борислав, Дрогобич», - пояснив Олександр Ганущин.

Також Ганущин наголосив, що потрібно вирішувати проблему із віткою водогону, яка живить Дрогобич та перенесенням ліній електропередач довкола провалля.

За його словами, по цих питаннях у ЛОР мають наміри створити відповідну комісію, аби вона запрацювала вже із грудня. «Оскільки такі процеси є довготривалими та особливість використання бюджетних коштів на подібні цілі. Гроші на це виділятимуться із так званого резервного фонду, які діють в межах бюджетного року».

«Що стосується проблематики самого провалля, тут складніше, оскільки єдиних рецептів вирішення таких проблем немає в цілому світі. Тільки після того, коли створимо комісію, можна буде говорити про вирішення цієї проблеми», - додав Олександр Ганущин.

Читайте також: Відкладена небезпека. Що відкрив обвал грунту під Стебником (фото, відео)

Нагадаємо, на околиці міста Стебник, поблизу траси «Дрогобич–Трускавець» обвалилося склепіння над колишнім місцем видобутку калійної солі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: