Львівські депутати додали області 25 мільйонів на вивезення сміття

IMG_9148

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік.

Так, збільшено видатки на 25000,0 тис. грн на субвенцію з міського бюджету м. Львова обласному бюджету для відшкодування за фактично надані послуги з вивезення твердих побутових відходів, передає ІА Дивись.info.

Також, згідно змін до Державного бюджету України та обласного бюджету Львівської області змін, збільшився обсяг субвенцій для міського бюджету Львова на 2017 рік на суму 8669,9 тис. грн,.

З цієї суми 1300,0 тис. грн. передбачено на придбання ліків для хворих на цукровий та нецукровий діабет; 5904,4 тис. грн – на виплату грошової компенсації для отримання житла деякими категоріями осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членами їх сімей; 1200,0 тис. грн – на будівництво каналізаційної мережі по вул. Бічна Арктична, Житня та Пшенична; 265,5 тис. грн – на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами місцевим бюджетам.

Департаменту містобудування збільшили видатки на суму 65 тис. грн для забезпечення до кінця поточного року оплати праці та нарахувань на зарплату працівникам Стрийського парку; управлінню освіти департаменту гуманітарної політики додали 900,0 тис. грн на придбання обладнання і предметів довгострокового користування (інтерактивна мультитач панель з вмонтованим комп’ютером) для загальноосвітніх навчальних закладів; управлінню культури здійснили перерозподіл видатків, передбачених у бюджеті на 2017 рік на культуру та мистецтво в сумі 2312,1 тис. грн та збільшили видатки на суму 2993,6 тис. грн для забезпечення заробітною платою працівників театрів та шкіл естетичного виховання, на оплату енергоносіїв та послуг з надання охорони установ культури та мистецтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: