У Львові 3-5 років тому мало хто будував, а зараз є 200 майданчиків, - директор компанії «Львівська Мрія»

IMG_8108

3-5 років тому у Львів мало хто будував, було лише кілька будівельних майданчиків і все. За ці роки вже є 200 майданчиків і люди стають вже більш вибагливими – їм потрібна якась «родзинка» в проекті.

*промоція

Про це розповів в інтерв'ю ІА Дивись.info Андрій Борисов – керівник компанії «Львівська Мрія».

За його словами, кількість пропозицій на будівельному ринку у Львові значно більше від попиту, через що може збільшуватися кількість будинків-привидів, які побудовані, але стоять порожніми, бо там ніхто не живе.

«Поки що багато такого немає, але малозаселені будинки вже є. Бо люди просто вклали гроші у цю нерухомість, але не живуть там. Готують ці квартири для оренди або для перепродажу. І буває таке, навіть у центрі міста, що будинок вже заселений, зданий як два роки, але ввечері проїжджаєш і бачиш, що там світяться всього кілька вікон на весь будинок. Це вже перший дзвіночок будівельникам», - додав Борисов.

Також він зазначив, що про стабільність будівельного ринку в принципі говорити рано, оскільки це залежить від багатьох чинників – фінансова стабільність в країні, законодавство і т.і. «Від цього залежить впевненість населення країни і його спроможність купувати житло. Ми будуємо житло, а ринок має тенденцію наповнюватися. Тому не зрозуміло, в який момент ринок буде до краю насичений пропозиціями», - пояснив керівник «Львівської Мрії».

Читайте також: Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»

*промоція

Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!
Контакти відділів продажу:
м. Львів, вул. Рубчака, 11
тел.: (032) 241-08-08
         (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: