«Шевченківський гай» стратегічно забудують

IMG_9130

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив стратегію розвитку Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького до 2027 року, передає кореспондент Дивись. Info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив стратегію розвитку Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького до 2027 року.

Про це передає кореспондент Дивись.Info.

Як пояснив заступник міського голови Андрій Москаленко, стратегія передбачає зокрема будівництво нових об'єктів на території Шевченіквського гаю, зокрема інформаційно-освітнього комплексу, ремісничого містечка та сучасного фондосховища.

«Ми визначили три основні напрямки розвитку музею. Один із них – реставрація та збереження музею. До 2027 року плануємо відновити пам'ятки народної архітектури, віднайти нові об'єкти для розширення експозиції етнозон, спорудити давнє ремісниче містечко, покращити інфраструктуру: освітлення, нові експозиційні дороги, пожежна безпека, паркінг. Ми говоримо про сучасний інформаційний центр, новий адміністративний корпус, фондосховища, реконструкцію співочого поля, а також про максимальну транспортну доступність», - заявив заступник мера.

Нагадаємо, плани щодо будівництва сучасного візит-центру у Шевченківському гаю викликали обурення громадськості та депутатів міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: