Під колесами автомобілів на Львівщині загинули двоє пішоходів

smertelnaja-avarija-v-kieve-pogib-velosipedist_rect_edd3c6eb856e7590f95d073f35c1e753

У п’ятницю, 17 листопада, на трасах Львівщини під колесами автомобілів загинули двоє пішоходів. Одна ДТП сталася поблизу Бродів, друге – у Мостиському районі.

У п’ятницю, 17 листопада, на трасах Львівщини під колесами автомобілів загинули двоє пішоходів. Одна ДТП сталася поблизу Бродів, друге – у Мостиському районі, передає Zaxid.net

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, 17 листопада о 18:00 водій невідомого автомобіля поблизу Бродів на трасі Київ – Чоп 48-річного пішохода, жителя с. Сухота Бродівського району. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

О 22:14 в с. Берегове Мостиського району на трасі Львів – Шегині 26-річний мешканець Жовкви за кермом автомобіля Skoda Octavia збив 43-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП.

Слідчі з’ясовують причини обох ДТП.

Додамо, що 19 листопада – Всесвітній день пам'яті жертв ДТП. За даними Служби атводоріг у Львівській області, протягом січня – жовтня 2017 року на дорогах загального користування Львівщини сталися 1 399 ДТП, внаслідок яких загинули 98 та отримали травми 707 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: