Посеред міста зайнявся автомобіль

gruzovik_vsu
Фото: ілюстративне. Джерело: bigkiev.com.ua

На вулиці Лисенка у Львові о 9 годині зайнялося авто.

Про це повідомив Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуку.

До слова, за вчорашню добу пожежно-рятувальні підрозділи тричі виїжджали на ліквідацію загорань в автомобілях.

О 14:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Кам’янка-Бузька на вул. Кам’яна Гора. Пожежа виникла в автомобілі «Mersedes-Benz». Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобільну проводку. Пошкоджено панель приборів, лобове скло, лакофарбове покриття капоту на площі 0,5 кв.м.. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувального відділення. 


О 22:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Плугова, в автомобілі «BMV». До місця пожежі оперативно виїхало пожежно-рятувальне відділення 3 Державної пожежно-рятувальної частини м. Львова у складі 2 автомобілів та 8 чоловік особового складу. О 22:35 пожежу вдалось локалізувати, та о 22:40 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено відсік двигуна та салон автомобіля. 


О 23:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Сокаль на вул. Героїв УПА. Пожежа виникла в автомобілі ВАЗ 21093. До місця виклику негайно виїхали вогнеборці 22 Державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль. О 23:28 пожежу вдалось локалізувати, та о 23:31 повністю ліквідувати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: