Відомий волонтер висловився про «планктон» на концерті Ані Лорак

anilorak_ua_6_650x410

За словами волонтера, він на аплодуючих людей злоби не таїть.

Відомий волонтер Роман Доник прокоментував виступ опальної української співачки Ані Лорак в Києві. Своїми думками він поділився на Facebook-сторінці.

"От якщо чесно, у мене немає практично ніяких емоцій з приводу виступу Лорачки в палаці "Україна". Ні обурення, ні злості, ні обурення. Зовсім легким фоном, якась досада, що їй вдалося виступити. Щодо глядачів, аплодували стоячи - нічого. Напевно, на четвертому році війни потихеньку настає отупіння.Отупіння і розуміння, що є люди, яким пофіг. На війну, на незалежність, на зраду. Є багато людей, яким пофіг. Дуже багато. Вони так виховувалися. Вони так росли. Вони так жили. Брати хабарі і вимагати хабарі — це ж звідси ж", - написав він.

За словами волонтера, є люди, для яких ситість - це все.

"Просто є люди, яким пофіг. І мені на них стає пофіг. Вони є і з цим нічого не можна зробити. З Лорачкой можна і потрібно. З законодавчою базою, яка дозволила б колоборантов назвати колоборантами можна і потрібно. А ось з цим життєрадісним планктоном, насо**потерпілим бабла не можна. Тому що це планктон. Ось той самий вид, окремих представників якого називають офісним. Вони думають і живуть шлунком. Або тим, що замінює шлунок у планктону. Тепло і ситість їх усі", - додав Доник. "І злитися на них - те ж саме що злитися на холодний дощ чи весняну ожеледицю. Це неприємно, але неминуче. Як бруд під ногами на фронтовій дорозі - неприємно, мокро, слизько, але потрібно йти і їхати. Тому що мета попереду. Їх діти або діти їх дітей, це інше питання. Вони можуть бути і патріотами, і громадянами з активною життєвою позицією. Але це буде потім. Коли планктон піде на корм. А поки маємо що маємо. Я знаю, що ми все переживемо", - підсумував Доник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: