Працедавці на Львівщині збільшили кількість вакансій, - обласний центр зайнятості

robotu_treba_shukati_1
Фото ілюстративне. Джерело: Студвей

Протягом цього року працедавці Львівщини задекларували 61,1 тис. вакансій, - повідомляє обласний центр зайнятості.

«Працедавці у січні-жовтні  задекларували 61,1 тис. вакансій, - йдеться у повідомленні. - Це на 11,8 тис. більше, ніж було в аналогічному періоді минулого року».

У центрі додали, що станом на 1 листопада,  база вільних робочих місць складалася із 6921 пропозиції працевлаштування, у т. ч. 4927 для робітників, 1272 – службовців, 722 – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки.

«Ні для кого не є секретом, що служба зайнятості ступила на шлях оптимізації та модернізації, - розповіла в. о. директора ОЦЗ Оксана Іванчук. - Щоби забезпечити краян офіційним заробітком, а працедавців кваліфікованими кадрами, ми запроваджуємо нові методи роботи, серед яких: запис і розміщення на каналі Youtube відеорезюме безробітних і відеовакансій, проведення інтерактивних заходів, скайп-співбесід тих, хто шукає роботу та її пропонує, створення різноманітних мультимедійних матеріалів, використання під час пошуку персоналу елементів рекрутингу».

Читайте також: Більшість безробітних на Львівщині - жінки

Крім того, у центрі додали, що на офіційній сторінці Державної служби зайнятості можна скористатися сервісом «Електронна черга» і у режимі он-лайн записатися на прийом до спеціалістів будь-якого центру зайнятості.

«Загалом упродовж десяти місяців цього року за скеруванням служби зайнятості працевлаштовано 46,8 тис. жителів області, більшість з котрих (66,9%) забезпечена трудовою діяльністю ще до набуття статусу безробітного, - додали у центрі. - Ще 9,3 тис. безробітних охоплено професійним навчанням, 5,4 тис. залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: